Hastane Odasında En Acı “Evet!” Evlendikten 18 Saat Sonra Hayatını Kaybetti

Amerika’da aralarında büyük bir aşk yaşanan David Mosher ve Heater çiftinin hayatlarını birleştirme kararı aldıkları gün aldıkları kötü bir haberle adeta dünyaları başına yıkıldı. Sevdiği kadına evlenme teklifi eden David, aynı gün içinde Heater’in çok nadir görülen bir hastalığa yakalandığını öğrendi. Çiftin evlenmek için plan yaptıkları tarih için doktorlar ömrü yetmez derken çift evliliklerini gerçekleştirdi ancak Heater 18 saatlik süren evliliğinin ardından hayata gözlerini yumdu.

Hastane Odasında En Acı “Evet!” Evlendikten 18 Saat Sonra Hayatını Kaybetti
Hastane Odasında En Acı “Evet!” Evlendikten 18 Saat Sonra Hayatını Kaybetti Hasan Vural Topbaş

Amerika’da aralarında büyük bir aşk yaşanan David Mosher ve Heater çiftinin hayatlarını birleştirme kararı aldıkları gün doktorlardan aldıkları kötü haberle adeta dünyaları başına yıkıldı. Sevdiği kadına evlenme teklifi eden David, aynı gün içinde Heater’in çok nadir görülen bir hastalığa yakalandığını öğrendi. Çiftin evlenmek için plan yaptıkları tarih için doktorlar ömrü yetmez derken çift evliliklerini gerçekleştirdi ancak Heater 18 saatlik süren evliliğinin ardından hayata gözlerini yumdu.

Amerika’nın Connecticut şehrinde yaşanan acı olay, aynı zamanda iki kişinin birbirine verdiği büyük değeri ve aşklarını anlatıyor. Heater ve David Mosher isimli çift evlenme kararı aldıkları gün doktorlardan gelen kötü bir haberle yıkıldı. Heater isimli genç kadın çok nadir rastlanan bir hastalığa yakalandığını öğrendiğinde tek destekçisi büyük aşkı David oldu. 23 Aralık 2017 günü için evlilik kararı alan çifte doktorlar, bu tarihe kadar genç kadının dayanamayacağını ve ölebileceğini söyledi. Ancak Heater sevdiği adamdan aldığı destek ile düğün tarihlerine kadar hayatta kalmayı başardı.

HASTANE ODASINDA GELİNLİK GİYEREK HAYALİNİ YAŞADI

23 Aralık günü gelip çattığında hastane odasında gelinlik giyen Heater, büyük aşkı David ile nikahını kıydı. Hastalığı nedeniyle Heater’in sedye üzerinde olan ve güçlükle kurduğu cümlelerle David’e  ‘Sonsuza kadar evet’ diyen genç kadın evliliğin mutluluğu ve heyecanını yalnızca 18 saat tadabildi. Heater, David ile kıyılan nikahlarından 18 saat sonra yaşama veda etti.

 

Dünya haberleri 18 Saat süren evlilik Amerika Evlendikten 18 saat sonra öldü Hastane Heater Hastalık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama