Dünya Bu Skandalı Konuşuyor! Ünlü Yardım Kuruluşunun Üst Düzey Çalışanları Depremzedeler ile İlişkiye Girdi

Skandal olay, İngiltere’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Times gazetesi tarafından gündeme getirildi. Gazetenin iddiasına göre 2010 yılında yaşanan Haiti depreminde İngiliz yardım kuruluşu Oxfam'ın üst düzey çalışanları depremden kurtulan kadınlarla para karşılığında cinsel ilişkiye girdi.

Dünya Bu Skandalı Konuşuyor! Ünlü Yardım Kuruluşunun Üst Düzey Çalışanları Depremzedeler ile İlişkiye Girdi
Dünya Bu Skandalı Konuşuyor! Ünlü Yardım Kuruluşunun Üst Düzey Çalışanları Depremzedeler ile İlişkiye Girdi melek eren

Skandal olay, İngiltere’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Times gazetesi tarafından gündeme getirildi. Gazetenin iddiasına göre 2010 yılında yaşanan Haiti depreminde İngiliz yardım kuruluşu Oxfam'ın üst düzey çalışanları depremden kurtulan kadınlarla para karşılığında cinsel ilişkiye  girdi. 

İngiliz Times gazetesi, tarafından hazırlanan haberde, 2010 yılında yaşanan Haiti depreminin ardından İngiliz yardım kuruluşu Oxfam'ın üst düzey çalışanlarının depremzede kadınlarla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi. 

18 YAŞINDAN KÜÇÜK KIZLAR DA VAR
Skandal olayın ardından Oxfam, adı geçen kişiler hakkında cinsel istimar, cinsel içeriklere erişim ve gözdağı iddialarına ilişkin soruşturma başlattı. Yardım kuruluşu çalışanlarından üç kişi istifa etti, dört kişi ise kuruluş tarafından işten çıkarıldı. Times gazetesinin iddiasına göre Haiti’de yaşanan bu skandal olayda, Oxfam çalışanlarının ilişkiye girdiği kadınlar arasında yaşı 18’den küçük olanlar da var. 

ARALARINDA MÜDÜR DE VAR
İddiaya göre kuruluşta Disiplin cezası almadan istifa etmesine izin verilen kişilerden biri de Oxfam'ın ülkedeki Roland van Hauwermeiren isimli müdürü. İddialara göre 68 yaşındaki müdür, kuruluş tarafından ev olarak kendisine tahsis edilen villada hayat kadınları şile para karşılığında birlikte olduğunu da kabul etti. 

HAYAT KADINLARIYLA EV PARTİLERİ DÜZENLEDİKLERİNE DAİR TANIKLAR VAR
Times gazetesinde yer alan iddiaya göre, yardım kuruluşu çalışanlarının hayat kadınlarını villaya davet ederek partiler düzenlediklerine dair tanıklar da var. Ayrıca bu partilerde çekilen bir fotoğrafta Oxfam tişörtleri giyen hayat kadınları olduğu da iddia ediliyor. 

 

ingiltere Times gazetesi Oxfam Oxfam yardım kuruluşu haiti depremi skandal
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama