Alman Firmadan Skandal Provokasyon! Bira Şişesine La İlahe İllallah Yazıp Piyasaya Sürdüler

Müslüman alemi Ramazan ayı için gün sayarken Alman bira firması bir skandala imza attı. satışa sürdükleri bira kapaklarının üzerine "La İlahe İllallah, Muhammedun Resulullah" yazan firma büyük tepki çekti.

Alman Firmadan Skandal Provokasyon! Bira Şişesine La İlahe İllallah Yazıp Piyasaya Sürdüler
Alman Firmadan Skandal Provokasyon! Bira Şişesine La İlahe İllallah Yazıp Piyasaya Sürdüler melek eren

Müslüman alemi Ramazan ayı için gün sayarken Alman bira firması bir skandala imza attı.  satışa sürdükleri bira kapaklarının üzerine "La İlahe İllallah, Muhammedun Resulullah" yazan firma büyük tepki çekti.

Almanya bira firması Privatbrauerei Eichbaum GmbH & Co. KG, Müslüman âlemi Ramazan ayı için gün sayarken skandal bir şey yaptı.

BİRA ŞİŞESİNE "LA İLAHE İLLALLAH" YAZARAK PİYASA SÜRDÜ.
Ureich marka bira şişelerini piyasaya süren Alman firma, kapakların üstüne "La İlahe İllallah, Muhammedun Resulullah" yazarak piyasaya sürdü.  Avrupa'daki Müslümanlar bu şekildeBira şişelerinin satışa sunulan şirkete sert tepki gösterirken,  şirketin şişeleri piyasadan geri çekmesi ve özür dilemesi talep edildi.

ALMAN ŞİRKETTEN AÇIKLAMA
Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Eichbaum firması,  ilerleyen günlerde Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası nedeniyle konsept bira şişelerinin üretildiğini ve bu nedenle bira şişelerini ülke bayraklarının monte edildiğini söyledi.  Dünya Kupası konsepti kapsamında bira şişelerinin üzerine Suudi Arabistan bayrağında bastıklarını söyleyen şirket,  Suudi bayrağında bulunan Kelime-i Tevhid yazısının gözden kaçırıldığını açıkladı.

alman bira şirketi bira şişesi kelime-i tevhid La İlahe İllallah skandal provokasyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama